Myriad Design is in januari 2001 opgericht door Mirjam van Loenen. In 1992 heeft zij haar opleiding voor goudsmid aan de Vakschool in Schoonhoven afgerond. Vervolgens is zij in 1996 afgestudeerd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag.

Na de academie is zij 5 jaar werkzaam geweest bij Reclameburo Studio Van Heusden en de ontwerpburo's Ophis en 2D3D. Zij werkte hier voor opdrachtgevers als Nike Europa, Mexx, V&D, PTT Post, KPN, diverse musea, Boekhandel Bruna, Hogeschool Brabant en diverse Ministeries. Na al deze mooie ervaringen was het tijd voor een eigen buro.

Myriad betekent tienduizend(tal), groot aantal. Dit komt tot uiting in de veelzijdigheid in het werk. Dit betekent dat u naast grafisch werk ook op het gebied van interactieve communicatie, fotografie, styling en interieur bij Myriad Design terecht kan.

Myriad Design heeft een groot netwerk van andere zelfstandige ontwerpers, dtp-ers, webbouwers, fotografen, interieurarchitecten enz. Hierdoor kunnen zowel kleine als grote opdrachten uitgevoerd worden en door de samenwerking met andere vakspecialisten kunnen zij u nog beter van dienst zijn in de veelzijdigheid van opdrachten.

Er wordt meegedacht met de klant en met veel aandacht gewerkt, altijd met oog voor detail en liefde voor het vak.